Львів не отримав з держбюджету жодної обіцяної гривні на ліквідацію наслідків буревію — мер






Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Львів не отримав з держбюджету жодної обіцяної гривні на ліквідацію наслідків буревію 3 червня, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

«На превеликий жаль, жодної гривні з державного бюджету ті, які були пообіцяні, скоро уже місяць тому назад, місто не отримало. Дуже складно, тому що ми сьогодні фактично не маємо коштів, роботи не ведемо, використовуємо кошти з резервного фонду, використовуємо чесне слово міської влади, що ми заплатимо підрядникам, які почали роботи», — сказав Андрій Садовий.

За його словами, кошти місту мали надійти мало не наступного дня після буревію 3 червня. «Підрядники задають питання, а де ж ваші обіцянки, тому що у держави, ви знаєте, була обіцянка, що негайно, наступного дня після буревію, ці кошти будуть у міста. Скоро вже місяць, тому що буревій був третього червня. Скоро вже буде місяць. Дуже складна ситуація", — сказав мер.

Раніше міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявив, що Львів отримає 7 млн. грн. з держбюджету на ліквідацію наслідків буревію.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи