300 тисяч гривень, виділених на покращення теплопостачання, "загубили" у Франківську

Депутати Івано-Франківської міської ради стверджують, що 300 тисяч гривень, виділених на розробку схеми теплопостачання "загубили", - повідомляє "zaxid.net".

За його інформацією, "Івано-Франківськтеплокомуненерго" не отримало ще жодної копійки, відповідно до Кредитного договору з ЄБРР, укладеного в лютому 2009 року. При цьому з міського бюджету вже виділено 1,5 млн грн, які направлено на оплату одноразової комісії по Кредитному договору в сумі 117 тисяч грн. Питання стало у відсутності схеми теплопостачання міста, про яку в директора "Івано-Франківськтеплокомуненерго" існує лише "довідка, що схема буде". За словами Прокопіва, саме такою довідкою він і оперує перед міністерствами та світовими фін установами.

Проте, депутати Івано-Франківської міської ради стверджують, що 300 тисяч гривень з міської казни були спрямовані на розробку схеми теплопостачання міста.

"Я вам надам всі документи по питанню 300 тисяч гривень. Ці гроші просто профукали, якщо досі місто немає схеми теплопостачання", - заявив керівник фракції БЮТ у міській раді Ярослав Бачкур.

На ці закиди Прокопів відповів лаконічно: "Ці кошти - утоплені. Хто їх викинув - не моє питання. Але я користуюсь лише довідкою, що схема теплопостачання міста буде".

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи