Понад 1 млрд. грн. перевищили податкові надходження в Івано-Франківській області



За п’ять місяців податкові надходження в Івано-Франківській області перевищили один мільярд гривень. Про це «ОстроВ» повідомили у відділі економічного аналізу ДПА в Івано-Франківській області.

Згідно оперативних даних за січень-травень поточного року органи державної податкової служби у співпраці з платниками податків забезпечили надходження податків і зборів до Зведеного бюджету Івано-Франківської області в розмірі одного мільярда 85 млн. грн., що на 46,6 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Податкові надходження до Державного бюджету в області за цей період склали 621,6 млн. грн., до місцевих бюджетів – 463,4 млн.грн. Затверджені органами місцевого самоврядування показники наповнення місцевих бюджетів виконано на 108,2 відс, зверх запланованого надійшло 35,2 млн.грн.

Як зазначив начальник відділу економічного аналізу ДПА в Івано-Франківській області Олександр Фролов у травні 2010 року до загального фонду Державного бюджету Івано-Франківщини надійшов 151 млн.грн. податків і зборів, що є найбільшою з листопада 2008 року величиною надходжень. Це свідчить про позитивні зрушення в економіці області та організації роботи податкових органів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи