До історії з івано-франківським спорткомплексом «Олімп»

«Я припускаю, що до історії з моїм побиттям причетні організатори акцій «за захист» спорткомплексу «Олімп», - заявив В.Б.Заріцький.

 

Віталій Богданович Заріцький, - бізнесмен, син колишнього голови правління АБ «Прикарпаття» Б.Т.Заріцького, нині являється генеральним директором ТзОВ «Європейські будівельні технології».

 

«У мене є будівельний бізнес. Сталося так, що інтереси моєї фірми перетнулися з інтересами іншого господарюючого суб’єкту. Я запропонував вирішити справу у суді. Після цього серед білого дня біля мого офісу на мене напали четверо невідомих в масках. Далі розпочалась кампанія по моїй дискредитації. Почали говорити про те, що я нібито незаконно приватизував спорткомплекс «Олімп», - так В.Заріцький прокоментував кореспонденту «Острова», чисельні повідомлення щодо нього і його діяльності, що зявилися у Івано-Франківських ЗМІ.

 

«У 2004 році ми вклали в ремонт і реконструкцію спорткомплексу «Олімп» більше мільйона гривень під заставу будівлі і майна цього спорткомплексу. З нами за виконані роботи не розрахувалися, якщо бути точним, перерахували 10тис. грн., а потім справу передали до суду… Ми виграли всі суди… Мій батько, Б.Т.Заріцький, до історії з спорткомплексом немає жодного відношення»,  - розповів В.Заріцький.

 

Детальніше читайте у спеціальному інтерв’ю кореспондента «Острова» з В.Заріцьким.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи