Українські вишиванки плаття

Вишиті сукні увійшли в побут українців відносно нещодавно, на відміну від сорочок. Плаття у побуті наших пращурів зустрічалися куди рідше, як костюми з сорочки та плахти. Плаття завжди підкреслюють жіночність. Плаття завжди підкреслюють жіночність.. Якщо вдало підібрати модель, таке вбрання робить жінку стрункішою, підкреслить всі переваги фігури.

Ексклюзивні вишиті плаття з᾿явилися у гардеробах найвідоміших жінок не лише України, але й усієї планети. Наразі практично кожна пані або має таку сукню, або мріє про неї. Плаття завжди підкреслюють жіночність. 

6391abfd5d1d8.jpg

Як обрати українські вишиванки-плаття?

При виборі сукні звертайте увагу на такі нюанси:

· тканина. Для пошиву зазвичай використовують льон, бавовну та матеріали з суміші натуральних і синтетичних волокон. Останній варіант найбільш доступний по ціні, практичний і зносостійкий. Лляні тканини вирізняються антимікробними властивостями, проте схильні до утворювання складок, їх нелегко прасувати. І льон, і бавовна є гіпоалергенними дихаючими матеріалами. Зазначимо, що лляні вилиті плаття є одним з сучасних модних трендів, у такому одязі жінка буде приваблювати максимум уваги;

· силует. Облягаючі сукні, коротенькі моделі зазвичай дозволяють собі дівчата з бездоганними фігурами. Якщо ж є сумніви, що пані в такій сукні буде виглядати гарно, можна взяти одяг вільного крою. Візуально зробити фігуру стрункішою можуть пишні гаптовані рукави, а також плаття-вишиванка довге;

· візерунки та принти. Має значення й тип візерунку, і його розміщення. Орнамент на рукавах, подолі, навколо вирізу біля шиї вважається оберегом. Особливо сильний оберіг, якщо вірити дослідникам етнографії, виникає, якщо кільце візерунку закрите. Смуга вертикальної вишивки візуально робить жінку стрункішою.

6391ac40e0ddc.jpg

Де придбати  вишиті плаття?

Інтернет-магазин «Крамниця вишитого одягу» (https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/)пропонує широкий асортимент речей в етнічному стилі. У нашому каталозі запропоновані елегантні моделі, що відповідають всім модним трендам.

Досвідчені менеджери допоможуть кожній леді обрати плаття, що підкреслить її неповторність.

Бавовняні і лляні вишиті плаття запропоновані за розумними цінами, оскільки наш магазин є представником виробника, а не одним з багатьох посередників.

Завітайте до сайту Крамниці  - https://kram.kr.ua/

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи