ТОП-3 гри на XBOX

Ігри для сучасних консолей мають неперевершену аудіовізуальну складову, цікавий геймплей і захоплюючий сюжет. Ті, хто грав у новинки для Xbox, навряд чи буде з цим сперечатися. Ви можете купити Xbox в retromagaz за вигідною ціною, а ми розповімо вам про найкращі ігри для цієї консолі.

Grand Theft Auto V (оновлена версія)

Це оновлена версія для консолей нового покоління, яка обзавелася покращеною графікою, збільшеною роздільною здатністю, новими деталями, більшою дальністю промальовування, усіма доповненнями та можливістю грати від першої особи. Rockstar Games внесли масу всіляких змін, щоб це стало можливим, додавши нову систему націлення, більш традиційну схему управління для шутерів, а також тисячі нових анімацій в існуючий ігровий світ.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt — нова частина у знаменитій серії від Польської студії CD Projekt RED, яка поєднала у собі фірмовий нелінійний сюжет і відкритий різноманітний світ. Цей світ більше, ніж будь-який інший у сучасній RPG, та ще й у поєднанні з сучасною графікою. А загальна площа світу гри в тридцять разів більша, ніж світ попередньої частини серії.

У Відьмаку 3 на вас чекає повністю відкритий світ для дослідження, без будь-яких штучних кордонів та обмежень для його підкорення. Для пересування цим багатогранним і різноманітним світом можна буде використовувати різний транспорт, наприклад, коней або кораблі. Сюжет більше не буде ділитися на різноманітні розділи, як у другій частині серії, що стало можливим завдяки рушію нового покоління REDengine 3. А прийняті вами рішення спричинятимуть більш значні наслідки, ніж у попередніх частинах.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 — це нова частина знаменитої серії про суворе життя на Дикому Заході від творців Grand Theft Auto, студії Rockstar Games. Гра розповідає зовсім нову історію нових героїв про життя і виживання в самому серці дикої Америки з усім, що з цього випливає — бандити, шерифи, дикі тварини і пекуче сонце над головою. На вас чекає ретельно опрацьований відкритий світ, цікаві квести та захоплююча історія.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи