Як використовувати крем Бепантен ®

У боротьбі з сухістю шкірних покривів варто ретельно підбирати крем, особливо якщо справа стосується новонароджених. При покупці варто віддавати перевагу аптечним засобам, дозволеним для дітей першого року життя. Це дозволить уникнути алергічної реакції, а також гарантує повну безпеку застосування.

Одним з найефективніших і безпечних вважається крем Бепантен® інструкція якого рекомендує використовувати цей засіб для догляду за дітьми з перших днів життя. Сьогодні ми в деталях розглянемо використання крем Бепантен ® для малюків.

Дія Бепантен ® у формі крему

Особливість крему полягає в його подвійній дії. З одного боку засіб загоює мікротріщини, рани та інші пошкодження шкірного покриву. Водночас Бепантен® захищає пошкоджену шкіру від впливу негативних факторів. Ця особливість засобу робить Бепантен® крем універсальним для використання в домашній аптечці.

Як уже згадувалося, засіб можна використовувати для догляду за дітьми першого року життя. Бепантен® відомий серед мам як профілактика пелюшкового дерматиту. При кожній заміні підгузка, після миття малюка, достатньо нанести невелику кількість крему розміром з горошину на шкіру під підгузок. Втирати крем потрібно м'якими, акуратними рухами, а також не використовувати занадто багато крему.

Ви можете звернути увагу на те, що після використання крему на шкірі малюка з'являється жирна плівка. Це нормальна реакція, оскільки крем покриває шкірний покрив захисною оболонкою, захищаючи епідерміс від впливу аміаку, що міститься у сечі.

Крім того, щоб наносити під підгузок, Бепантен® може використовуватися як засіб для захисту шкірних покривів від негативного впливу навколишнього середовища. Сонячні промені, вітер, мороз — всі ці природні явища можуть негативно впливати на ніжну дитячу шкіру. Також Бепантен® крем доцільний як засіб від опіків, тому ви можете брати його з собою у відпустку як першу допомогу після дії прямих сонячних променів.

Молоді мами також оцінять крем Бепантен®, який дозволено наносити на пипки в період годування. Крем добре прибирає тріщини, загоює шкіру і є засобом профілактики подразнення в області сосків. Наносити крем варто після годування, а перед годуванням обов'язково слід вимити груди з милом, щоб залишки крему не залишилися на пипках.

Статьи

Донбасс
17.03.2024
19:51

Выборы в "ДНР": "наблюдатели" с автоматами, пляски донецкого "мэра" и "геополитик" из Италии. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса изо всех пытались продемонстрировать, что выборы президента чужой страны на аннексированных территориях Украины проходят, законно, прозрачно и честно. При этом зачастую левая рука не знала, что делает...
Страна
16.03.2024
14:16

Выплаты переселенцам: кто останется без помощи

С 1 марта в Украине изменился подход к предоставлению государственных выплат внутренне перемещенным лицам. В результате – ежемесячных пособий лишились около миллиона украинцев.
Страна
14.03.2024
17:04

Жить под обстрелами и без воды, или как Никопольской громаде возвращают водоснабжение

"Уже производятся пробные пуски. Очень надеюсь, что в ближайшее время мы увидим работающий водопровод и вопрос водоснабжения будет полностью урегулирован".
Все статьи