Біографія і творчість Давид Тодуа

Давид Тодуа - талановитий вокаліст і музикант, досвідчений композитор і тепер учасник шостого сезону популярного телепроекту "Голос".

Біографія

Його шлях до слави був нелегким і довгим. Коли йому виповнилося 12 років, через війну йому довелося виїхати зі своєї країни в Тбілісі. Там Давид закінчив свій шостий клас. Згодом всією родиною переїхали до Харкова, бо вже було помітно, що конфлікт затягнеться. В Україну їх запросили хороші друзі батька. Вісім років вони прожили в Харкові, де Давид закінчив школу, вступив на юрфак. Зовсім молодим він поховав матір. Потім вони переїхали в Кемерово, куди їх покликала тітка, двоюрідна сестра матері Давида. Їм дуже сильно допомогли родичі, батько там почав працювати. Юнак перевівся на юридичний факультет Кемеровського державного університету. Після закінчення університету придбав квиток до Москви та переїхав туди.

Шлях до музики

Його завжди цікавила музикальна творчість. До речі, Давид Тодуа грав в абхазькому дитячому театрі під назвою "Тетрі Талгена". Також в цьому театрі виступав Зурабом Матуа з "Камеді Клаб". Він родом з міста Сухумі.

У Харкові у Тодуа була своя власна група. У Кемерово він почав співати та розвивати свій талант. А вже в Москві, куди Давид Тодуа переїхав у 2003 році, він отримав роль Галілео у мюзиклі під назвою We Will Rock You. Давида відібрали серед всіх учасників до прем'єрного складу. Після завершення проекту він вирішив отримати професійну музичну освіту, тому поступив до джазового коледжу. Через брак часу йому не вдалося довчитися до кінця. Його очікували концерти та гастролі.

Після закінчення мюзиклу Давид Тодва засновує групу The Bohemians, яка і на сьогодні дуже вдало гастролює. Саме тоді виникає необхідність у власній студії звукозапису Мілтон Груп. Цим колективом він займався майже тринадцять років. Був період, коли він залишав колектив через проблеми зі здоров'ям, але згодом знову працював в ньому.

Це був не перший подібний досвід. До "Голосу"Давид Тодва брав участь в "Народному артистові", що і підштовхнуло його до переїзду в Москву. Після цього він не приймав участь в таких проектах. З "Голосом" все вийшло зовсім випадково. У нього багато друзів в силу своєї творчої роботи, він продюсує різних артистів, пише музику, продає її в Росії та за кордоном. І, відповідно, за цей час він познайомився і з менеджментом, і з редакторами "Першого каналу". Вони переконали Давида взяти участь у сліпому прослуховуванні до Голосу. Результат перевершив його сподівання: його запросили в свої команди всі четверо суддів. Він обрав команду Леоніда Агутіна.

Проблеми зі здоров'ям

Через травму ока, яку він отримав багато років тому, Давиду Тодва довелося зробити близько 20 операцій. Хоча іяк і раніше він відчуває біль, особливо, коли співає високі ноти. Серйозні проблеми зі здоров'ям не стали перепоною для нових звершень. Давид відкрив студію звукозапису під назвою Milton Group. Там він створює дивовижні композиції і записує якісний звук завдяки своєму професіоналізму. Він пише матеріал не лише для власних груп, а й для зірок російського шоу бізнеса і за кордоном.У студії Milton Group також викладає вокал дружина співака. Тому навіть початківець в музиці може отримати якісний продукт завдяки студії. Milton Group - це справжня знахідка для професіоналів і аматорів в музиці.

Бажаємо артистові нових творчих досягнень і цікавих проектів, а його студії Мілтон Груп процвітання. Давид Тодва з таким потенціалом зможе щездивувати глядачів, незважаючи на проблеми зі здоров'ям. Він уже зробив собі ім'я як композитор, а завдяки участі у шоу “Голос” стане популярнішим як співак.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи