Як швидко переказати гроші

Грошовий переказ — стандартна процедура, яка може знадобитись у будь-який час. Можливо, ви вирішили зробити подарунок близькій людині, надати фінансову допомогу родичам, повернути борг старому другу чи оплатити покупку б\у смартфона з дошки оголошень. Причин може буди багато, але у будь-якому разі вам знадобиться поповнити картку іншою карткою.

Якщо ви маєте пластикову картку Mastercard – вам не потрібно бігти до найближчого відділення, щоб покласти гроші на рахунок іншого банку. Перекази між картками платіжної системи можна виконати швидко та просто, навіть якщо їх випустили різні банківські установи.

Сьогодні надіслати та отримати кошти можна безліччю способів, які значно полегшують процедуру. Зокрема, ви можете відправити платіж навіть не знаючи номер картки одержувача. Достатньо буде лише його e-mail адреси чи номера телефону.

Фінансові перекази між картками Мастеркард

Держателі карток Мастеркард можуть здійснювати миттєві перекази, захищені складною системою безпеки платіжної системи, зокрема 3D Secure. Процедура передбачає мінімальну комісію навіть у разі переказу на рахунки інших банків, відмінних від фінансової установи, яка випустила картку відправника.

3-D Secure – це новітня технологія, яка втілює найсучасніший спосіб збереження даних та забезпечує безпеку платежів в Інтернеті. Вона передбачає ідентифікацію власника та знижує риск шахрайства.

Послуга Mastercard MoneySend

Платіжна система дозволяє здійснювати перекази навіть без номера картки отримувача. Якщо реквізити вам не відомі, ви можете скористатися відправленням коштів за номером телефону чи електронною адресою. Все, що знадобиться, це перейти на сайт партнерів Мастеркард, вказати суму переказу, номер чи email отримувача та підтвердити здійснення операції. Сьогодні провести операцію даним способом можна на сайті Pay2U чи КартOn.

Отримувачу буде надіслане смс-повідомлення чи лист з посиланням. Усе, що залишиться зробити, це перейти за лінком та вивести переказ на будь-яку картку, випущену в Україні. Сервіс працює без вихідних: швидко та прозоро.

Інші пропозиції для власників карток

Mastercard дозволяє здійснювати онлайн будь-які платежі. Крім того, власники карток можуть скористатися іншими пропозиціями від партнерів платіжної системи. Це може бути, наприклад, відсутність комісії за переказ. Для того, щоб скористатися партнерською програмою, вам необхідно відвідати сайт одного з партнерів Мастеркард. Від вас може знадобитися пройти реєстрацію та прив’язати картку до свого облікового запису. Після операції вам буде надана квитанція. За виникнення будь-яких питань, ви можете звернутися до служби підтримки, яка працює як на сайті платіжної системи, так і на ресурсах партнерів.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи