Де найбільший вибір ароматів і парфумерії для жінок

Не можна сказати, які парфуми краще, це питання смаку. Комусь подобаються аромати легких, важких, а комусь свіжих духів. Доступні у всіх цінових діапазонах і з різними перевагами жіночі парфуми на онлайн торговельному майданчику магазину BROCARD.UA представлені відомими брендами, що говорить про їх якість. Ідеальні аромати здатні:

  • впливати на настрій жінок різного віку,
  • викликати приємні спогади,
  • стимулювати почуття,
  • надавати упевненість і невидиму ауру.

Що потрібно знати при виборі парфуми?

Незалежно від того, вибираєте для себе або для подарунка комусь іншому, завжди стане в нагоді базова інформація BROCARD.UA про те, як зорієнтуватися у світі ароматів.

Щоб було простіше вибрати жіночий аромат з кращих духів, вам допоможуть наступні питання:

1. Який аромат шукаєте, квітковий, деревний, пряний або солодкий?

2. Яку суму хочете витратити на парфуми?

3. Скільки мл повинно міститися у флаконі?

4. Чи важливий зовнішній вигляд духів? З подарунком їх зовнішній вигляд може бути важливіше, ніж духи, які купуєте для себе.

5. Наскільки сильним повинен бути аромат і як довго він повинен зберігатися?

Духи, парфумована вода або туалетна вода?

Різниця у відсотках ароматів. Чим вище концентрація, тим інтенсивніше аромат і тим довше він затримується. На інтенсивність і стійкість впливає такий фактор, як якість інгредієнтів.

Яку концентрацію мають різні типи ароматів?

Духи (Extrait де Парфуми Р) з вмістом 15-30% аромату в композиції, є найбільш сильною формою аромату, який продається. Потрібно враховувати, що невелика кількість крапельок таких духів затримується протягом більше, ніж 6 годин.

Парфумована вода (ЕР), що містить 8-10%. Така кількість ароматів зазвичай перебуває на шкірі протягом 4-5 годин.

Туалетна вода (EDT) з кількістю 4-8% аромату, найбільш відповідний продукт, який можна використовувати щодня. Аромат триває від 3 до 4 годин, після чого можна повторно застосувати його. Разом з парфумованою водою цей аромат найпопулярніший серед покупців.

Парфуми з нагоди або сезону

Мистецтво застосування парфумерії полягає не тільки у виборі правильного аромату відповідно до конкретної ситуації або пори року, але й в правильному способі нанесення. Парфуми найкраще проявляють свій аромат на теплій шкірі. Зробіть це відразу після душу або після прийняття ванни для досягнення оптимальних результатів. Вибирайте ділянки вашого тіла, які є найтеплішими, зазвичай це місця, де можна відчути ваш пульс. Внутрішня частина зап'ястя, шиї або грудей це ідеальне місце для розпорошення парфуми.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи