Топ-10 найсмачніших піц від Орігамі

Меню жителя сучасного великого міста неможливо уявити без піци. Безсумнівно, найкраща піца у Львові готується в ресторані «Орігамі». Цією стравою можна посмакувати не лише за столиком в закладі, а й вдома чи на роботі − доставка піци здійснюється по всьому місті. Гострі або ніжні, з ковбасками чи шинкою, або ж виключно із сирами – для приготування використовуються по 2 або 3 види сирів відмінної якості і найсвіжіші м’ясні продукти. Всі із пропонованих страв дуже смачні, однак варто виділити топ 10 із них, які користуються особливою популярністю серед клієнтів.

Рейтинг піц

1) Маргарита

Піц Маргарита

Найзнаменитіша у всьому світі – італійська піца Маргарита. Вона створюється за усталеною рецептурою: тісто змазують томатною пастою, заготовка печеться в печі протягом 10 хвилин, потім її притрушують сиром і збризкують оливковою олією. Незмінна деталь – гілочка базиліку, яку кладуть зверху. Все дуже просто, і, при цьому, смачно та ситно.

2) Сицилійська

Піца Сицилійська

Сицилійська піца не менш популярна, ніж Маргарита. Основні її складові – це анчоуси, сир пекоріно і помідори. Інші продукти для начинки можуть бути якими завгодно: від оливок до ананасів. Таємниця всенародної любові до сицилійської піци криється в сполученні гострого соусу та незвичайних поєднань.

3) Пеппероні

Піца Пепероні

Пеппероні – одна із улюблених піц серед американців, і саме в цій країні був створений її рецепт. Цей гострий корж з ковбасками пеппероні міцно утримує першість по любові жителів Америки, і «перемагає» навіть традиційний фаст-фуд.

4) 4 сири

Кватро Формаджіо

Кварто Формаджіо (так звучить назва по-італійськи) має начинку із 4 сортів сирів: дор-блю, пармезан, моцарелла і Едам. Ідеальна закуска до білого вина – в якості присмаку залишається тільки вишуканий сирний смак. Нічого зайвого – ні томатів, ні м’ясних інгредієнтів.

5) Баварська

Баварська

Дуже ситна піца, близька за складом до пеппероні, але замість пеппероні в ній використовуються баварські ковбаски. Делікатна скоринка з моцарелли із пармезаном – така піца якнайкраще підходить до пива.

6) Гостра Мексикано

Мексикано

У її склад входять 2 види ковбаси: салямі і баварська. Ця страва, як і більшість мексиканських кулінарних витворів, має «гарячий характер», тому, замовляючи її, варто наперед подбати про наявність напоїв.

7) Грибна

Грибна

Гриби з недавніх пір – частий складник у піцах. Існує навіть суто грибний різновид піци, який не передбачає використання томатів чи м’ясних складових. Переважно для начинки обирають шампіньйони, проте, залежно від місця приготування, можна побачити і страву з іншими грибами.

8) М’ясна

М'ясна

В такій піці використовують аж 3 – 4 види м’яса або ковбас: шинка, салямі, пеппероні і т.д., а доповненням зазвичай слугують 2 види сиру – цього цілком достатньо, щоб отримати заряд сил на декілька годин.

9) 4 сезони

4 сезони

Ця страва чимось нагадує своєрідний дегустаційний набір. Корж розділений на 4 частини з різними начинками, які символізують певну пору року. На «зимовому» секторі – консервовані гриби, на «літньому» − помідори, на «осінньому» – ковбаски і оливки, а на «весняному» – курятина.

10) Гавайська

Гавайська

Завершує рейтинг екзотична гавайська піца. Коржик з начинкою із шинки, ананасів і 2 різновидів сиру – це вподобання як дорослих, так і дітей, завдяки гоструватому яскравому смаку.

Піца с доставкою

В ресторані «Орігамі» завжди можна замовити піцу с доставкою: свіжа ароматна страва прямо з печі швидко буде привезена за адресою в будь-який куточок Львова. Ця страва додасть сонячної італійської атмосфери дружнім посиденькам і родинній зустрічі, а також покращить настрій навіть в робочі будні.

Статьи

Донбасс
17.03.2024
19:51

Выборы в "ДНР": "наблюдатели" с автоматами, пляски донецкого "мэра" и "геополитик" из Италии. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса изо всех пытались продемонстрировать, что выборы президента чужой страны на аннексированных территориях Украины проходят, законно, прозрачно и честно. При этом зачастую левая рука не знала, что делает...
Страна
16.03.2024
14:16

Выплаты переселенцам: кто останется без помощи

С 1 марта в Украине изменился подход к предоставлению государственных выплат внутренне перемещенным лицам. В результате – ежемесячных пособий лишились около миллиона украинцев.
Страна
14.03.2024
17:04

Жить под обстрелами и без воды, или как Никопольской громаде возвращают водоснабжение

"Уже производятся пробные пуски. Очень надеюсь, что в ближайшее время мы увидим работающий водопровод и вопрос водоснабжения будет полностью урегулирован".
Все статьи