Жакети для красунь Size +

Досі вважаєте жакет обов’язковим атрибутом офісного стилю? Інтернет-магазин одягу УкрМода пропонує широкий асортимент жіночих жакетів великих розмірів, які чудово поєднуються з речами різних стилів.

На сторінці каталогу


https://ukrmoda.in.ua/ua/zhenskaya-odezhda/odezhda-bolshih-razmerov/zhakety-bolshih-razmerov/

є як класичні моделі які зручно носити з брюками або спідницею, так й жакети, які гармонічно поєднуються з джинсами та навіть джогерами.

Особливості жіночих жакетів від майстрів УкрМоди

Кожна модель, представлена на сторінках нашого інтернет-магазині насправді особлива! Судіть самі!

  • Якісні тканини. Кожний жакет зшитий з тканин з натуральних та синтетичних волокон в різних пропорціях. Натуральні ниті відповідають за якість і красу речі, а синтетичні подовжують її «вік».

  • Цікаві силуети. Хто сказав, що моделі оверсайз не можуть бути стильними та яскравими? Жакети з нашого каталогу найкращим образом підкреслюють переваги фігури. Асиметрія, стримані кольори – перевірені засоби, які допомагають виглядати стрункою та жіночною кожній красуні.

  • Доступні ціни. Колекцій, представлені в нашому каталозі створюються українськими дизайнерами переважно з вітчизняних якісних тканин, завдяки чому ви маєте можливість придбати стильний жакет за розумною ціною.

Асортимент каталогу регулярно оновлюється, не пропустить наступне поповнення каталогу!

Як вибрати жіночий жакет – секрети для дівчат сайз плюс

Декілька секретів вибору допоможуть вам зробити чудову покупку:

1. Поміряйте обхват грудей, талій та стегон. Краще попросить кого-небудь, щоб допомогли вам зняти мірки точно.

2. Якщо у вас є невеликий «животик», оберіть модель з високою талією, щоб акцентувати увагу на плечах.

3. Широкі стегна можна приховати за асиметричною застібкою-молнією, яка візуально надає стрункості.

4. Відкладний комірець – ще один інструмент, який акцентує увагу на верхній частині тіла. Красива зачіска, макіяж, яскраві прикраси – ваші надійні помічники у створені красивого, стильного образу.

У жакетах від УкрМоди ви завжди будете бездоганно виглядати, і почуватися впевнено. Поєднувати цей від одягу можна з ефектною блузою, улюбленою водолазкою, або кольоровим джемпером. Головне – контраст у кольору.. Якщо ви одягли темний жакет, виберіть сорочку світлого кольору. Це не тільки приверне к вам увагу, але й підкресліть красу вашою фігури.

Статьи

Мир
19.03.2024
05:50

«Пока мы не победим окончательно, устанавливать такую зону было бы преждевременно». Российские СМИ об Украине

"Какое же это потрясающее чувство, когда тебе не стыдно за свою страну. Не потому, что твоя Родина всегда и во всем лучшая. Вовсе не во всем и далеко не всегда. А потому что после сокрушительного поражения в холодной войне Россия отказалась принять...
Донбасс
17.03.2024
19:51

Выборы в "ДНР": "наблюдатели" с автоматами, пляски донецкого "мэра" и "геополитик" из Италии. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса изо всех пытались продемонстрировать, что выборы президента чужой страны на аннексированных территориях Украины проходят, законно, прозрачно и честно. При этом зачастую левая рука не знала, что делает...
Страна
16.03.2024
14:16

Выплаты переселенцам: кто останется без помощи

С 1 марта в Украине изменился подход к предоставлению государственных выплат внутренне перемещенным лицам. В результате – ежемесячных пособий лишились около миллиона украинцев.
Все статьи