Компанія, яка створює, покращує й підтримує оптимальні CRM

Що таке CRM? Це — Управління взаємовідносинами з клієнтами або те, як організація управляє відносинами та взаємодією з (потенційними) клієнтами. CRM-система — інструмент для багатьох компаній, щоб оптимізувати процеси й отримувати більше прибутку.

CRM — це серце кожної торгової організації. Система стимулює продажі, підтримує маркетингову діяльність і підвищує задоволеність клієнтів — замовників і покупців.

Як почати роботу з CRM?

Багато шукають кращі практики CRM і нові можливості продажів, маркетингу та обслуговування, якщо ви серед них, тоді вам допоможе бітрікс24 зі своєю власною платформою, щоб користувачі могли самостійно відстежувати й відповідати на запити по мірі їх надходження. Це може бути зроблено через кілька каналів, таких як:

  • телефон,
  • електронна пошта, чат,
  • веб-форма або через соціальні мережі.

Незалежно від того, чи виконуєте ви операційні завдання, чи є бізнес — менеджером, можете використовувати CRM для різних цілей.

Підприємство — розробник, створене для розвитку веб-напрямків, нових рішень, надає користувачам всі інструменти, необхідні для виконання роботи.

Короткий огляд переваг CRM:

1. Покращене керування контактами.

2. Співпраця з іншими командами та партнерами.

3. Вища продуктивність.

4. Посилене управління продажами.

5. Цільові прогнози продажів.

6. Надійна звітність.

7. Кращі дані вимірювань продажів.

8. Підвищення задоволеності й лояльності клієнтів.

9. Підвищення рентабельності інвестицій в маркетинг.

10. Якісні товари та послуги.

Українська компанія допомагає співробітникам відділів продажів, маркетингу та обслуговування клієнтів працювати разом і обмінюватися інформацією, щоб кожен клієнт отримував увагу в потрібний час.

Всі операції об'єднані в одному цифровому профілі, що допомагає відстежувати та відповідати на запити по мірі їх надходження.

Оптимізується обробка запитів клієнтів.

Кожному запиту автоматично присвоюється унікальний порядковий номер, щоб можна було стежити за всім потоком, пов'язаним з цим запитом. Якщо виконуєте пошук по номеру, імені клієнта, статусу, періоду або категорії, відразу отримуєте необхідну інформацію.

Чому вибирають хмарну CRM-систему?

CRM і хмарні обчислення повністю змінили спосіб ведення бізнесу. Організації по всьому світу бачать переваги, якщо їх дані, програмне забезпечення та послуги знаходяться в безпечному онлайн — середовищі. Їм більше не потрібно встановлювати своє програмне забезпечення на сотні або навіть тисячі комп'ютерів і мобільних пристроїв. І якщо система заснована на хмарі, керувати нею можна де завгодно і на будь-якому підключеному пристрої.

Панелі та звіти

За допомогою панелей моніторингу та звітів користувачі можуть відразу побачити вузькі місця своєї організації.

З Бітрікс 24 можна спілкуватися з декількома клієнтами одночасно і відповідати на питання безпосередньо, щоб клієнти були задоволені. Це безпрограшна ситуація.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи