Весілля на острові Балі

Балі — неймовірно красивий острів. Це місце створено для романтичних прогулянок і весільних церемоній. Кожен, хто вибере його для весілля, отримає незабутні враження і нові, позитивні емоції. Наша Весільна агенція готова Вам допомогти в організації. Наш сайт - https://adamandeva.com.ua

Весільне агентство

Весілля на Балі: скільки коштує

Багато хто думає, що весілля на Балі-це дорого і непросто. Насправді це не так. Вартість весільних церемоній починається, в середньому, від $1000 і часто виявляється дешевше, ніж організація пишного бенкету на батьківщині. Дійсно, якщо пара згодна провести святковий день удвох, то весілля на Балі-один з найпопулярніших варіантів. В цьому випадку закоханим не доведеться запрошувати родичів, організовувати банкет, продумувати частування і програму заходів. Все, що потрібно, - прийти в весільне агентство, розповісти менеджеру про побажання, позначити бюджет. Спираючись на отримані дані, співробітник агентства запропонує всі можливі варіанти, з яких пара вибере той, який підходить їй за всіма параметрами.

У деяких випадках, якщо бюджет дозволяє, відправитися на Балі можна після основного свята. Наприклад, зареєструвати стосунки на батьківщині, відзначити цю подію в колі найближчих людей, а потім полетіти на Балі за оригінальними фото, позитивними емоціями і новими враженнями.

ТОП "весільних" місць на Балі

Острів Балі розташований в самому центрі Індійського океану. Кожен з його пляжів по-своєму унікальний і красивий. До найбільш популярних місць проведення весільних церемоній можна віднести наступні:

Пляж Саванган

Саванган — один з найкрасивіших пляжів Балі. Це місце зачаровує блакитним океаном і мальовничими скелями. Кожен, хто побачить його, не залишиться байдужим.

Мальовничий скеля

Весілля на мальовничій кручі скелі-один з найпопулярніших сценаріїв. Це місце ідеально підходить для того, щоб зізнатися один одному в любові, вимовити клятву вірності.

Пляж Джимбаран Біч

Джимбаран Біч — пляж із золотим піском. Для проведення весільних церемоній більше підходить перша половина дня, а саме світанок. В цей час сотні рибальських човнів повертаються додому, і фон для фото стає дуже красивим.

Пляж Гегер

Пляж Гегер розташований на Східному узбережжі Балі. Це дивно красиве місце входить в 10 кращих пляжів світу. Вода в ньому трохи тепліше, ніж в інших частинах острова. Ця особливість пов'язана з кораловим рифом. Пляж Гегер — місце, яке ідеально підходить для створення красивих, ніжних фото.

Пляж Баліян

Це місце виділяється особливою атмосферою. Воно приваблює туристів дивно красивими заходами; дарує відчуття спокою і умиротворення. Як правило, весільні церемонії тут проводять на заході.

Пляж Пандава

Пандава — гарний пляж з білим піском; розташований на півдні острова і притягує закоханих тихим, молочно-блакитним океаном.

Церемонія з верблюдами

Цей варіант ідеально підійде тим, хто шукає нові відчуття. Під час церемонії закохані зможуть покататися на верблюдах, зробити фото з цими дивовижними тваринами.

Весілля в джунглях тропічного саду

Незвичайні екзотичні квіти, висячі мости, мальовничі пейзажі. Якщо це те, що потрібно, то весілля в джунглях тропічного саду — ідеальне рішення для молодят.

Весілля в маленькій каплиці на острові Балі

Маленька каплиця — затишне місце, яке ідеально підійде для проведення невеликої церемонії для двох або з гостями.

Вище перераховані популярні, але далеко не всі сценарії весільних церемоній на острові Балі. Отримати більше інформації про програми та їх вартість можна у менеджерів туристичного агентства. Вони нададуть всю необхідну інформацію.

Джерело https://adamandeva.com.ua

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи