ЗВЕРНЕННЯ ДО ПАТРИОТІВ УКРАЇНИ

[IMG ID=623]

Ця сволота во владі на чолі з мальдівською Лолітою вбиває кращих нащих синів - бійців АТО, волонтерів, патриотів, а кого не вбили, того кинули до в'язниці, вони вже разграбували країну та загнали в боргову яму усіх наших нащадків до п'ятого коліна, народ перетворили на жебраків, кремлівскі вороги панують в Україні, а народ в злиднях.

Немає ні медицини, ні гідних пенсій, непомірні ціни на ЖКГ, транспортні послуги, продовольчо-промислові товари та інше, всі стратегічні об'єкти держави в руках російських керманичей путлера, економіка знищена, в державі створен правовий калапс - Закони не діють, кругом поголовна корупція та бандитизм...

Кремлівські посіпаки відкрито вбивають та катують патріотів під мовчазну згоду влади, тітушка вже стало професією. На виборах кремлівські сили зайдуть до парламенту і під впливом фальсіфікації виборів президента поставлять російську маріонетку, і тоді Україна захлинеться кров'ю Патриотів. Що ці кляті кати зробили з нашими родинами та літніми людьми?

Так чого ж ми мовчим? І чи варто нам гуманно відноситися до їх сімей? Це теж підрастають кати українського народу. 

Що знову Майдан??? Так це ж вже не янукович, ці кремлівські агенти во владі повбивать усіх, вже давно йде відстріл патриотів та волонтерів у тилу!
Об'єднатися в потужний загін та відкрити Другий Фронт не вийде, бо богато лже-патриотів купила ця клята влада та московські олігархи. Потрібно створювати малі партизанські загіни патриотів та вести партизанську війну. А потім, коли відбудеться їх потужна діяльність можно буде говорити про об'єднання в єдину Українську Повстанчеську Армію.

Що і як робити, я думаю ви всі знаєте, а коли ні - візміть досвід патризанського Руху в Україні часів другої світової війни, а також УПА, УНА-УНСО, та провідних борців за Незалежність України - Степана Бандери, Євгена Коновальця - ті, хто сфрмували Націю, та досвід інших Героїв Визвольного Руху.. І пам'ятайте - вони не жаліють ні наших дітей, ні батьків, ні дідів! Так чого ж ми повинні жаліти наших катів? Жалю у цій війні не місце! Робить все по совісті - на благо нашої держави та народу України!

Слава Україні!
Героям Слава! 
Смерть ворогам!

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи