Мешканці окупованого Старобільського району Луганщини та переселенці з нього можуть поставити питання голові РВА Череватому (посилання)

Переселенці з окупованого Старобільського району Луганщини та ті мешканці району, хто й зараз залишається в окупації, мають можливість поставити питання очільнику Старобільської районної військової адміністрації (РВА) Володимиру Череватому. Він дасть на них відповіді на пресконференції 15 вересня. Про це повідомила Старобільська РВА на своїй сторінці у Facebook 8 вересня.

"Старобільська районна військова адміністрація повідомляє про проведення 15 вересня пресконференції голови Старобільської РВА Володимира Череватого "1 рік на посаді". Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході. Попередня реєстрація ЗМІ та блогерів обов’язкова", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що з питань акредитації треба заповнити форму за посиланням.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся можна звертатись на електронну пошту [email protected].

"Запрошуємо жителів району ставити питання, стосовно роботи адміністрації, підготовки до деокупації, процесів відновлення району". – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що запитання по темі треба залишити в коментарях до допису Старобільської РВА у Facebook.

Раніше повідомлялось, що мешканці віддалених сіл окупованого Старобільського району отримали повістки до "військкомату".

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті