Затриманий у справі "Львівського арсеналу" ексчиновник Міноборони вважає висунуту йому підозру "безглуздою"

Затриманий при спробі перетину кордону колишній очільник департаменту Міністерства оборони Олександр Лієв відкидає висунуті проти нього звинувачення у розкраданні майже 1,5 млрд грн на закупівлі снарядів для ЗСУ. Про це він повідомив у Фейсбук 28 січня.

"Звинувачення відкидаю. Підозру вважаю безглуздою. Сьогодні мав відбути у відрядження до Словаччини з метою огляду машин розмінування, які мають бути доставлені в Україну в лютому місяці цього року, про які я вам так багато розповідав. В Україну планував повернутися до 5 лютого, щоб особисто взяти участь у нараді, яку планує провести мінекономіки з операторами гуманітарного розмінування. Тому ні про яку втечу з моєї країни не може йти мова, тим більше що я неодноразово виїжджав за кордон останній рік і завжди повертався", — написав Лієв. 

Нагадаємо, напередодні СБУ викрила чиновників Міноборони і менеджерів "Львівського арсеналу", які вкрали майже 1,5 млрд грн на закупівлі снарядів. Проводяться обшуки. 

Як повідомлялося, Міноборони повернуло майже 1,5 мільярда після розірвання збиткового контракту на боєприпаси. 

Також повідомлялося, що взято під варту ще трьох підозрюваних у справі щодо постачання неякісного одягу для ЗСУ на майже 1 млрд грн.  

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті