У розпал боїв "Білі янголи" евакуювали з Авдіївського напрямку 26 людей і собаку

У розпал боїв підрозділ поліції "Білі янголи" евакуювали з Авдіївського напрямку 26 людей і собаку. Про це повідомляє у Телеграм поліція Донеччини.

"З наближенням фронту, протягом останніх 12 днів, все більше мешканців Очеретинської громади звертаються до поліцейських за порятунком.  88-річну Віру Степанівну з села Уманського росія залишила без житла  - частково вціліли тільки стіни. Маломобільну жінку та її родичку «Білі янголи» евакуювали в Добропілля. У цей час неподалік лягали «Гради». Екстрену евакуацію попросила ще одна родина. Через важку хворобу мати опинилася в критичному стані. Група «Білий Янгол» доставила хвору разом з чоловіком і сином до лікарні. Проте дива не сталося - 67-річна жінка померла. Внаслідок російської агресії та постійних обстрілів вона не мала доступу до лікування і належного догляду", - йдеться у повідомленні.

Крім того, поліція продовжує привозити гуманітарну допомогу – навіть туди, де залишилося три жителі. За 12 днів правоохоронці доставили в села Уманське, Бердичі, Орлівку, Семенівку понад тонну вантажів - продукти, зокрема готові пайки, які не треба готувати, хліб, питну воду, гігієнічні набори.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті