У межах проєкту "Шлях додому" в жовтні повернули 17 дітей - Мінреінтеграції

У межах проєкту "Шлях додому" в жовтні повернули 17 дітей. Про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграм.

"У жовтні в межах проєкту "Шлях додому" було повернуто 17 дітей. Серед них багатодітна родина із 4 дітьми з Херсонської області. Також тепер у безпеці 5 дітлахів із дитячого будинку сімейного типу з Луганської області. Це дітки віком від 1 до 16 років. Влаштуватися багатодітній сімʼї допомогли в Івано-Франківську. Дітки з дитячого будинку сімейного типу тепер мешкають у Полтаві. Допомогла їм у цьому Благодійна організація "СОС Дитячі Містечка", - йдеться у повідомленні.

Мінреінтеграції висловлює щиру вдячність Громадській спілці «Українська мережа за права дитини» за сприяння у поверненні українських дітей.

Проєкт "Шлях додому" Українська мережа за права дитини реалізує у партнерстві з Мінреінтеграції, Міжнародною гуманітарною організацією Save the Children in Ukraine й іншими.

У Міністертсві нагадують, якщо ви стали свідком незаконного переміщення дітей на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за номером: (050) 562-03-13. Також можна зателефонувати на гарячу лінію Національного інформаційного бюро 16-48.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті