У Лисичанську окупанти обіцяють дати тепло в 50 з 337 будинків, у Кремінній та Рубіжному опалення буде лише в адмінбудівлях

Окупаційна "влада" Луганської області доповіла про повну готовність до зими, тоді як централізоване опалення не буде доступним у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному та Кремінній.  Про це в ефірі "Еспресо" 17 жовтня повідомив голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко.

"Централізованого теплопостачання в Сєвєродонецькому районі немає ніде. У місцевих лише є надія, що запустять десь мінікотельні, але це будуть одиничні випадки. У Лисичанську окупанти обіцяють підключити до тепла лише до 15% житлового фонду. У Кремінній та Рубіжному опалення буде тільки в адмінбудівлях, а мешканці мають вирішувати це питання власноруч", - сказав Власенко.

За його словами, низка будинків в цих містах мають значні пошкодження, які унеможливлюють підключення опалення. 

Так, в Сєвєродонецьку окупанти намагаються встановити кілька мінікотелень, але це десь 10% відсоток від загальної потреби. Водночас у Лисичанську загарбники обіцяють підготувати до холодів близько 50 багатоквартирних будинків. До окупації у місті тепло подавали у 337 будинків.

Як повідомлялося, у "ЛНР" відзвітували про майже повну готовність до зими, але комунальна катастрофа у чотирьох містах просто не рахується.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті