У Білокуракиному на Луганщині окупанти шукали партизанів та вимагали гроші у підприємців

В окупованому селищі Білокуракине на Луганщині рашисти кілька днів активно шукали луганських партизан, але безуспішно. Про це повідомив Телеграм-канал "Луганський партизан" 20 березня.

"Нам регулярно надходить інформація про спроби окупантів ловити луганських партизанів, які перетворюються на звичайний терор місцевого населення, – ідеться в повідомленні. – З 15 по 18 березня в Білокуракиному задіяли СОБР, усі сили місцевої комендатури і навіть бронетехніку. Але цікаві насамперед напрямки пошуку".

Уточнюється, що окупанти завалювалися до людей, які мали бізнес, зареєстрований в Україні. Багатьом із них висували вимоги заплатити чималеньку суму грошей, щоб жити спокійно далі, а місцева "влада" закриє на все очі.

"Найнатуральніший рекет", – підкреслюється в повідомленні.

Зазначається, що також приділили увагу школярам: шукали тих, хто може дистанційного навчатися в українських школах.

"Раптом замість уроків математики вчителі дають інструкції, як правильно різати окупантів? – іронізує "Луганський партизан". – Очевидно, що луганських партизанів не знайшли, хоч їх було повно, як і в інших населених пунктах Луганщини. А ось наші люди з усією уважністю зафіксували всіх місцевих колаборантів, хто брав участь у цьому свавіллі".

Раніше повідомлялося, що в окупованому селі на Луганщині після пошуку партизанів само по собі "зайнялось" житло окупантів.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті