Третя штурмова вибила та зачистила від окупантів Красногорівку - Жорін

Українські військові контрактували та вибити окупантів із Красногорівки на Донеччині після того, як росіяни частково увійшли в місто. Про це повідомляється на сторінці  3-ої окремої штурмової бригади у ТГК 28 лютого та пише майор ЗСУ Максим Жорін.

"Красногорівка залишається під українським прапором. Вибиті пі@ори з Красногорівки - це саме ті контратакуючі дії, про які я говорив раніше. Третя штурмова вибила противника, зачистила Красногорівку і не дала можливості наступати далі в цьому населеному пункті. На даний момент сил та бажання просуватись тут пі@ори не мають", - зазначив український захисник.

У  Третій штурмовій також повідомили, що  напередодні сили армії рф накатами атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста.

"Аби не дозволити ворогу закріпитися підрозділи Третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога. За короткий проміжок часу противник встиг підготуватися до тривалої оборони та попри спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали противнику невідворотних втрат — близько 100 окупантів «200-ми» та «300-ми». Росіяни відмовлялися від здачі в полон та були ліквідовані у зайнятих ними будинках. Станом на зараз Красногорівка знаходиться під контролем українських військ!", - акцентували воїни ЗСУ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті