Світло відключатимуть у 9 регіонах, а росія продовжить свій енерготерор – Зеленський

Стабілізаційні відключення електрики продовжуватимуться у 9 регіонах України, а росія буде прагнути зруйнувати нормальне життя в країні. Про це 1 листопада у відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський.

"Станом на цей час можемо звітувати, що для всіх споживачів в Україні вже відновлено технічну можливість водопостачання. Для більшості також і технічна можливість постачання електрики. Стабілізаційні відключення тривають у дев'яти регіонах України. Енергетики та місцева влада роблять все, щоб скоротити час відключень", - заявив Глава держави.

Також, за його словами, відновлювальні роботи безупинно продовжуються на звільнених територіях країни – йдеться і про Харківщину, і про Донбас, і про південь України. 

Так, на Харківщині вже понад 20 тисяч споживачів у звільнених районах отримали подачу газу. У Вовчанську, Балаклії та інших містах відновлюються системи теплопостачання.

"Ми зробимо все, щоб дати людям електрику та тепло цієї зими. Але ми повинні розуміти, що росія зробить усе, щоб руйнувати нормальність життя. Вони не враховують витрати на енерготерор", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше голова Київської ОВА Олексій Кулеба заявив, що в регіоні можливі відключення світла на строк до 2 тижнів у разі подальших ударів з боку росії.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті