СБУ затримала коригувальника російського вогню по об'єктах енергетичної інфраструктури Одещини

Служба Безпеки України заарештувала особу, яка підозрюється у наведенні російських ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі Одеської області. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Зловмисник збирав інформацію про об'єкти критичної інфраструктури та розташування позицій ППО.

"За виконання ворожих завдань він розраховував отримувати від ворога до 70 тис. грн на місяць. У разі отримання розвідданих загарбники планували використати їх для підготовки і проведення серії ракетних ударів по українських об’єктах. Втім, співробітники СБУ завадили цим план – своєчасно викрили зловмисника, задокументували його злочинні дії і затримали", - йдеться у заяві прес-служби СБУ.

Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося раніше, СБУ повідомила про підозру колишній пропагандистці телеканалів Медведчука. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті