Росіяни штурмували в районі Верхньокам’янки й Білогорівки Луганської області, під артобстрілом опинилось Невське

В районі Білогорівки й Верхньокам'янки Луганської області окупати намагались прорвати позиці Сил оборони протяго минулої доби. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм.

"Протягом доби противник штурмував в районі Верхньокам’янки та Білогорівки", - йдеться в повідомленні.

По Білогорівці також було завдано авіаційного удару. 

Зазначається, що під приціл російської артилерії потрапило деокуповане село Невське, де залишаються цивільні мешканці.

Південніше Невського, поблизу Тернів, окупанти теж намагались протиснути оборону ЗСУ, однак українські військові тримають рубежі.

"У деокупованій Новолюбівці задокументовані чергові військові злочини загарбників стосовно двох зруйнованих цьогоріч домогосподарств", - повідомив також Лисогор.

Раніше повідомлялось, що найактивніші бойові дії на Луганщині точаться в Білогорівці, ворог вдарив авіацією по селах Новолюбівка й Новоєгорівка.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті