Рашисти активізували перекидання військ через Луганськ, місто кишить військовими - очевидці

В окупованому Луганську останніми днями збільшилася кількість російської військової техніки, яка проходить через місто далі по луганському і донецькому напрямку. Про це повідомляє Телеграм-канал "Східний".

Зазначається, що окупанти активно перевозять боєкомплект колонами з 4-5 вантажівок "Урал". Також спостерігаються нові тентові "Урали" або ж затягнуті маскувальними сітками.

Очевидці повідомляють, що саме місто "кишить особовим складом ЗС РФ", окупанти традиційно помітні "біля кіосків із шаурмою та іншим фастфудом, кучкуються біля них разом із технікою". "З обожнюваних місць також точки з гарним вай-фаєм", - ідеться в повідомленні.

"Водночас авіація активно намотує кола над містом, кругові сліди в небі видно практично щодня", - повідомляють очевидці.

Як повідомлялося, жителі окупованої Луганщини поскаржилися Пасічнику на відсутність опалення. Той "підігрів" їх нарадою.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті