Представник 21-ї ОМБр - про ситуацію на Куп'янському напрямку: ворог вирішив питання з дефіцитом снарядів і нав'язує стрілецькі бої

Російські окупанти збільшили кількість обстрілів на Куп'янському напрямку, бо, ймовірно, вирішили питання з дефіцитом снарядів. Про це повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю 21-ї Окремої механізованої бригади (ОМБр) Сергій Дібров в ефірі "Єдиних новин" 2 листопада. 

"Або це може свідчити про пересування на наш напрямок нових підрозділів. Крім того, продовжуються спроби нав'язати нам стрілецькі бої, спроби штурмувати наші позиції, але ворог не має жодних успіхів. ...Підійти близько до наших позицій важко, тому вони використовують їх як САУ і ведуть вогонь поза зоною прямої видимості", - сказав Дібров.

Зазначається, що застосування ворогом танків на даному напряму рідке, але все-таки буває.

Раніше повідомлялось, що генерал Сирський розповів, чого прагнуть окупанти на Куп'янському напрямку: "Мета росіян зрозуміла".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті