Окупанти повідомляють про масований обстріл центру Донецька (ВІДЕО, ФОТО)

В окупованому Донецьку пишуть про численні обстріли у центрі міста – у Київському та Ворошилівському районах. Про це повідомляють у місцевому сегменті соцмереж та Олексій Кулемзін, що називає себе "главою адміністрації" міста, 5 грудня.

"Зафіксовано пошкодження багатоквартирних житлових будинків у районах кінотеатру "Зірочка", Таманського проспекту, ЖК "Липки", проспекту Ватутіна, стадіону "Олімпійський", бізнес центру "Столичний"", - повідомив Кулемзін.

Крім того, він пише, що пошкоджено покрівлю та скління вікон у середній школі № 48. Також вибито скління та посічені фасади у дитячому садку № 171 (Київський район) та №3 (Ворошиловський район).

 

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку обстріляли Київський район сьогодні,  5 грудня.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті