Вночі Україну атакували 4 російські керовані ракети й 39 беспілотників. Знищено 35

Силами ППО було знищено 35 російських беспілотників із 39 запущених протягом ночі на 10 березня. Про це повідомили командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук і Телеграм-канал Повітряних сил.

"Цієї ночі знищено 35 із 39 ударних БПЛА", - написав Олещук.

Телеграм-канал Повітряних сил уточнив, що в ніч на 10 березня 2024 року російські окупанти ударили чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 ударними БПЛА типу "Shahed" (райони пусків безпілотників - мис Чауда, Крим, Приморсько-Ахтарськ - РФ).

"В результаті бойової роботи збито 35 "шахедів" у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей", - уточнюється ві повідомленні.

Більшість цілей знищено силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, засоби РЕБ. 

Раніше повідомлялось, що Силами ППО було знищено 33 російських БПЛА з тих 37, якими російські окупанти атакували Україну в ніч на 8 березня

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті