Народна депутатка Мар'яна Безугла покинула партію "Слуга народу"

Народна депутатка Мар'яна Безугла вийшла з партії "Слуга народу". Про це вона повідомила у Фейсбук 6 лютого.

"Голова партії Олена Шуляк задовольнила мою заяву на вихід з партії Слуга народу", - написала депутатка.

Безугла додала, що членом Політичної ради партії, головою комітету національної безпеки та оборони в Політраді, членом Політичної ради Київського осередку, а також відповідала за весь Оболонський район та, зокрема, за офіс партії на Оболоні. 

Депутатка повідомила, що попри те, що покидає партію Володимира Зеленського, продовжить його підтримувати.

"Зі свого боку буду і далі докладати зусиль, аби правди і свідомого ставало більше. Президента підтримую", - написала Безугла.

Вона зверталася також до голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії та керівництва парламенту, аби зачитали про її вихід із фракції.

Водночас у Верховній Раді 6 лютого не вистачило голосів для винесення в залу постанови про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету національної безпеки і оборони. Голосів забракло попри домовленості на погоджувальній раді.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті