На відео з відрізанням голови полоненому українцю "вагнерівці" - російський правозахисник

Російський правозахисник засновник Gulagu.net Володимир Осєчкін заявив, що до жорстокого вбивства українського військовополоненого, відеозапис якого поширився в мережі, причетний ПВК "Вагнер". Про це він сказав в ефірі ютьюб-каналу "Ходорковський Live", - пише "Медуза".

Правозахисник заявив, що зв'язався з колишнім бійцем ПВК "Вагнер" Андрієм Медведєвим, який втік до Норвегії, який впізнав на відеозаписі своїх товаришів по службі.

"Він однозначно впізнає там своїх колег, бійців ПВК "Вагнер" за характерними позивними, через те, що вони озвучують за рацією", - сказав Осєчкін. Він також оголосив про винагороду в розмірі трьох тисяч євро за інформацію про людей на відео.

Осєчкін нагадав, що в 2017 році з'явилися відеозаписи, як бійці ПВК Вагнера б'ють кувалдою полоненого в Сирії, а потім розчленовують тіло, обливають бензином і спалюють.

Раніше повідомлялося, що рашисти оприлюднили чергове відео зі стратою українського військового, якому відрізають голову. Зеленський, Єрмак і Лубінець відреагували (21+).

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті