На окупованій території Луганщини у ДТП за одну добу загинуло 5 осіб. Дев'ять, включаючи дитину, травмовані

За одну добу 5 людей загинули у ДТП на окупованій території Луганщини. Про це повідомило так зване "управление ГИБДД МВД по ЛНР" 21 серпня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Дорожньо-транспортні пригоди, що сталися в Луганську, Свердловському та Попаснянському районах протягом доби 19 серпня, забрали життя п'яти осіб", – сказано у повідомленні.

Уточнюється, що ще дев'ятеро, зокрема дитина, отримали травми різного ступеня тяжкості.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Лутугинському районі на Луганщині спалахнув шкільний автобус, у якому перебували 20 дітей та троє дорослих.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті