На місці масового поховання в Ізюмі ексгумували 427 тіл, серед них 5 дітей

На місці масового поховання людей в Ізюмі на Харківщині вже ексгумували 427 тіл, серед яких п'ятеро дітей. Про це 23 вересня у рамках брифінгу заявив начальник Головного слідчого управління Нацполіції Сергій Пантелєєв.

"На сьогодні ми завершуємо ексгумацію тіл наших громадян, які загинули та були поховані у місті Ізюм. На цей час поліцією вилучено з землі 427 тіл наших громадян, з яких 202 – це тіла жінок, 189 тіл чоловіків, а 5 – це діти", - повідомив Пантелєєв.

Причому 11 тіл просто не вдалося поки що ідентифікувати (навіть встановити cтать), оскільки вони були надто понівечені. Цими випадками займатимуться судово-медичні експерти.

"Також у братській могилі в цьому місті було виявлено 21 тіло українських військовослужбовців. Більшість тіл під час візуального огляду разом із експертами мають ознаки насильницької смерті", - розповів Пантелєєв.

Точну причину загибелі кожного громадянина буде встановлено в результаті додаткових експертних досліджень.

Раніше повідомлялося, що на деокупованій Харківщині виявили 10 катівень, шість із них – в Ізюмі.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті