На фронті загинув Денис Зелений - автор унікальних фото випаленого Серебрянського лісництва на Луганщині

Офіцер секції оперативного планування батальйону "Хорив" бригади Нацгвардії "Буревій" Денис Зелений, відомий своїми фото Серебрянського лісництва на луганщині, загинув на фронті. Про це повідомила мережа кондитерських Honey, де Денис працював до мобілізації, в instagram, а також ЗМІ і відомий український режисер і продюсер Олександр Роднянський у Телеграм 9 травня.

"Наш герой Денис Зелений, захищаючи Україну, загинув під час бойових дій. Немає слів, щоби висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю!", - йдеться в повідомленні мережі Honey.

Зазначається, що саме Денис є автором найвідомішого фото Серебрянського лісництва на заході сонця.

"Трохи менше місяця тому я виклав цю страшну фотографію Серебрянського лісу в Луганській області. "Арденни 21-го століття" - так підписав її автор, офіцер Нацгвардії України Денис Зелений. Сьогодні я прочитав, що він загинув на фронті... Настало 9 травня, але писати про ту велику Перемогу наших дідів і прадідів не хочеться", - написав Роднянський. 

Уточнюється, що з осені 2022 року через Серебрянське лісництво, що розташоване неподалік від міста Кремінна Луганської області, пролягає лінія фронту. Це місце ведення активних бойових дій, де значна частина дерев побиті та зрізані обстрілами. Частина лісу належить до ботанічного заказника місцевого значення "Серебрянський" - понад 107 гектарів різноманітних екосистем. Раніше тут мешкали близько 200 червонокнижних лосів, косулі, благородні плямисті олені, кабани, зайці, лиси, борсуки тощо.

Раніше повідомлялось, що на війні загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, учасник Олімпіади-2016 з Луганщини Олександр Пєлєшенко.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті