У Маріуполі за останні кілька днів убито чотирьох співробітників ФСБ і місцевої "поліції"

У Маріуполі за останні кілька днів убито чотирьох співробітників російської ФСБ і місцевої "поліції". Про це повідомляє російський Телеграм-канал "Кремлевская табакерка" з посиланням на три джерела - у ФСБ і серед "поліцейських" у так званій "ДНР".

За їхніми даними, одного співробітника "поліції" було підірвано у своїй машині в п'ятницю, 10 листопада. НП спочатку списали на побутовий вибух і несправність автомобіля, але пізніше було встановлено, що там була бомба. Потерпілий помер у лікарні.

10 і 11 листопада в місті було вбито ще двох поліцейських і одного співробітника ФСБ. Усіх їх було застрелено, одного з них - снайпером, двох - з близької відстані в потилицю (у цих випадках злочинці стріляли з пістолетів, якимось чином непомітно підбираючись до жертв).

Зазначається, що всі загиблі "брали участь у розслідуванні діяльності ворожих диверсантів і загадкових убивств військових", які останніми місяцями часто відбуваються в Маріуполі.

"Ми думаємо, що це справа рук тих самих диверсантів. Їхні пошуки посилено", - сказало з цього приводу джерело Телеграм-каналу у ФСБ, яке зараз перебуває в місті.

Як повідомлялося, військовий злочинець Філіпоненко ліквідований в окупованому Луганську за допомогою представників руху опору.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті