"Гола вечірка" в Москві: Собчак розповіла, що на учасників "сатанинської оргії" путіну доніс Микита Михалков

Російська журналістка Ксенія Собчак з'ясувала, звідки путін дізнався про скандальну вечірку в стилі "сатанинської оргії", учасниками якої були яскраві представники артистичного бомонду столиці РФ.  Диктатору доніс режисер Микита Михалков. Про це вона написала в соціальній мережі 28 січня.

"А знаєте, хто саме показав Володимиру Путіну відео з голої вечірки, на якому Vacío в шкарпетці? Якщо я ставлю мету, то досягаю її - нарешті змогла дізнатися, хто ж доніс президенту про вечірку. Два джерела впевнено і з подробицями заявили, що це був Микита Михалков. І не просто доніс, а ще й показав сумнозвісні відео, а також супроводив коментарем про 666 і сатанинську вечірку", - написала Собчак. 

Вона запевняє, що путін поважає, любить Михалкова, і коли останньому треба, то він цілком може "донести свою позицію, навести аргументи, накрутити і переконати у своїй точці зору намертво".

"Саме тому з боку влади була така жорстка реакція - не тільки пропаганда забороненої екстремістської ЛГБТ, а й насмішка над СВО ...", - повідомила учасниця "голої" вечірки в Москві.  

Як повідомлялося, Собчак виправдала свою і зірок російського шоу-бізнесу участь у скандальній вечірці в стилі сатанинської оргії тим, що люди не можуть довго переживати за те, що десь гинуть люди і голодують діти. Про це вона написала в соціальній мережі.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті