"Достаю из широких штанин": продюсер з Алчевська Юрій Бардаш отримав "свіжий" паспорт РФ і вдячний Путіну

Відомий український музичний продюсер, уродженець Алчевська Юрій Бардаш "перевзувся" остаточно й отримав у "ЛНР" російський паспорт, про що урочисто повідомило "МВС ЛНР", а також сам Бардаш в Інстаграм 23 січня.

"В ЛНР вручили паспорт Росії. Юрій Бардаш - виконавець і музичний продюсер, уродженець міста Алчевська (ЛНР). Багато років він працював в Україні. Зараз проживає в РФ, виступає проти української пропаганди", - написало окупаційне відомство і розмістило відео, на якому Бардаш присягається в коханні до РФ і Путіна.

"Стати громадянином Росії для мене честь і гордість", - заявив сам продюсер.

В якості українського продюсера Юрій Бардаш свого часу вивів на сцену гурт Quest Pistols, співачку Луну та хіп-хауз гурт "Гриби". 2021 року Бардаш почав продюсувати українського виконавця Wellboy. Випуск першого сольного альбому Wellboy заплановано на 2022 рік. У червні 2022 року Wellboy оголосив про припинення співпраці з Бардашем.

Раніше повідомлялося, що луганський актор-зрадник Голубович прожив у званні "заслуженого діяча мистецтв РФ" менше ніж два місяці.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті