Байден сказав, через скільки часу після закінчення війни Україна вступить до НАТО

Під час розмови із журналістами після саміту НАТО у Вільнюсі президент США Джо Байден відповів на запитання про терміни вступу України до НАТО. Про це повідомляє Lb.ua.

Журналіст спитав у Байдена: “Як швидко після війни ви хотіли б, щоб Україна стала членом НАТО?” 

У відповідь президент США сказав: “Одна година 20 хвилин. Які у вас справді глибокі запитання”.

Також Байден подякував Зеленському за те, що робить Україна, і пожартував, що є й погана новина: “Ми від вас не відстанемо”. 

Як повідомлялося, російські активи в країнах «Великої сімки» (G7) будуть заморожені доти, доки москва не виплатить компенсацію Україні, йдеться у заяві групи, прийнятій у Вільнюсі.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті