Зеленський прибув до Брюселя на засідання "Рамштайн"

Президент України Володимир Зеленський 11 жовтня прибув до Бельгії, де візьме участь у засіданні формату "Рамштайн". Про це він повідомив у Телеграмі.

"Брюссель, Бельгія. Візит до штаб-квартири НАТО, який матиме важливе значення для нашої стійкості цієї зими. Проведу зустрічі з генеральним секретарем Альянсу Єнсом Столтенбергом, міністром оборони США Ллойдом Остіном", - написав Зеленський.

Він додав, що вперше офлайн візьме участь у засіданні формату "Рамштайн".

"Маю важливе звернення до всіх присутніх міністрів оборони країн – учасниць цієї потужної коаліції", - зазначив Зеленський.

Він також доповнив, що вдруге з початку повномасштабної війни проведе переговори в Брюсселі з Прем'єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо.

Як повідомлялося, напередодні Володимир Зеленський відвідав з візитом Румунію.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті