За два тижні в Бєлгороді було знищено 452 військових армії РФ - легіон "Свобода Росії"

Російські повстанці заявили, що силами легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Руського добровольчого корпусу (РДК) й Сибірського батальйону у Бєлгороді було знищено 452 "найманців Кремля" та поранено ще 784. Про це повідомив легіон "Свобода Росії" у Телеграм 25 березня.

Російські добровольці стверджують, що цю кількість військових РФ було вбито та поранено від початку "обмеженої військової операції", тобто від 12 березня, – і це лише в межах міста Бєлгород.

ЛСР, РДК і Сибірський батальйон заявили, що підтримують дії влади Бєлгородської області щодо евакуації місцевого цивільного населення, закриття навчальних закладів та великих торгових центрів, адже це допомогло уникнути масових жертв серед цивільного населення.

Проте російські повстанці стверджують, що таких дій недостатньо, тому закликають місцеву владу пришвидшити евакуацію цивільних з Бєлгородської та Курської областей. 

В ЛСР додали, що "путінські війська досі прикриваються мирними людьми, розміщуючи свої підрозділи в житловому секторі".

Як повідомлялося, у "Свободі Росії" вважають, що путіну доведеться перекидати війська з фронту до Курської й Бєлгородської областей. 

Статті

Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Всі статті