За 5 місяців війни рашисти жодного разу не вдарили ракетами по Чернівецькій області - Єнін

Єдина область України, по якій не було прильотів з початку російського вторгнення, є Чернівецька. Про це 7 серпня в ефірі національного телемарафону заявив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

"Залишається одна єдина область, у яку, слава Богу, поки що не прилітало, це Чернівецька область", - заявив чиновник.

Також, за його словами, найбільше від обстрілів страждають Донецька та Луганська області, які обстріляли понад 3 та 4 тисячі разів відповідно. Миколаївська область, своєю чергою, зазнала обстрілів 700 разів.

Зазначимо, що як мінімум у середині липня повідомлялося про запуски по території Чернівецької області ракет "Іскандер" з Білорусі. Щоправда, тоді не повідомлялося про "прильоти" регіоном.

Також у травні повідомлялося, що над Чернівецькою областю ЗСУ збили російську крилату ракету.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті