З нагоди Дня Соборності України: у Львові розгорнули найбільший прапор держави із підписами військових

У центрі Львова 21 січня розгорнули найбільший Державний прапор України із побажаннями від військових, у тому числі Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це пишуть місцеві пабліки.

"З нагоди відзначення Дня Соборності України, проголошення 105-ї річниці Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської народної республіки у неділю, 21 січня, на Львівщині відбудуться урочистості", - повідомили напередодні у Львівській ОВА.

Зазначається, що синє полотно підписане тисячами побажань від дітей України, публічних людей, волонтерів, благодійників, освітян та культурних діячів. Жовте полотно підписали захисники України, які перебувають на лінії фронту.

Як поінформували у департаменті комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА, шлях найціннішого прапора був непростий, адже він проїхав тисячі кілометрів з військовими капеланами та волонтерами, пройшов окопи, блокпости, їздив у медичному евакуаційному автомобілі, загалом відвідав 30 бригад ЗСУ і понад 20 міст України. А також побував у Верховній Раді, де його підписав Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Під час урочистостей був встановлений рекорд України «Найбільший український прапор із побажаннями від військових та дітей зібраних по всій Україні та лінії фронту».

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті