Єрмак і Салліван скоординували дії щодо спільного оборонного виробництва України і США

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном 26 жовтня, обговоривши конкретні кроки щодо спільного оборонного виробництва двох країн. Про це Єрмак повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Ми продовжили діалог щодо питань, які обговорювалися під час телефонної розмови президентів України та США 19 жовтня. Скоординували кроки з реалізації домовленостей щодо спільного оборонного виробництва, досягнутих на зустрічі Володимира Зеленського та Джозефа Байдена у Вашингтоні", - написав Єрмак.

Крім того, Єрмак і Салліван обговорили оперативну ситуацію на різних ділянках фронту, результати застосування озброєння, наданого союзниками України задля відбиття російського вторгнення, а також реалізацію Формули миру. 

"Особливу увагу приділили підготовці до наступної зустрічі радників, яка відбудеться на Мальті", - зазначив Єрмак.

Раніше повідомлялось, що Зеленський обговорив з Байденом посилення далекобійних спроможностей України.

Статті

Світ
18.06.2024
10:21

«Доки не дійдемо до польських кордонів...». Російські ЗМІ про Україну

"А яке вони мають право вимагати від нас відкрити Азовське море? Кому збираються забезпечити свободу судноплавства у внутрішньому морі Росії?"
Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Всі статті