ВІДЕОФАКТ: українські захисники показали, як знімають прапор російської десантури під Балаклією

Воїни ЗСУ під час контрнаступальної операції на Харківському напрямку зняли прапор російської десантури над селом Нова Гусарівка під Балаклеєю. Про це повідомляє 1-ша Окрема Бригада Спеціального Призначення ім. Івана Богуна 7 вересня у Фейсбуці.


"Воїни нашого батальйону «Дике поле» зняли червоний прапор російської десантури над с.Нова Гусарівка під Балаклеєю", - йдеться у повідомленні.

<

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті