Вибори путіна: в росії дозволили "голосувати" на окупованих територіях не відходячи від дому

У росії ухвалили постанову, згідно з якою "голосувати на виборах" президента, які призначено на березень наступного року, люди на окупованих територіях України можуть просто біля своїх будинків. Відповідну постанову ухвалила 8 грудня Центральна виборча комісія РФ.

Зазначається, що "вибори" триватимуть три дні - 15, 16 і 17 березня наступного року.

За словами глави ЦВК РФ Елли Памфілової, на території "нових регіонів" і низки інших суб'єктів Федерації передбачено використання двох додаткових форм "голосування":

1) "голосування" на територіях і в місцях, придатних до обладнання для проведення "голосування" (на прибудинкових територіях, на територіях загального користування та в інших місцях);

2) "голосування" груп виборців, які проживають у населених пунктах та інших місцях, де немає приміщень для "голосування" і транспортне сполучення з якими утруднене.

За рішенням ЦВК, обидві додаткові форми "голосування" будуть упродовж усіх трьох днів використовуватися в "ДНР", "ЛНР" і на окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей (у разі рішення про проведення в "нових регіонах" "виборів президента"), а також у Бєлгородській, Брянській і Курській областях, Криму та Севастополі. В інших регіонах РФ друга додаткова форма "голосування" буде доступна 15 і 16 березня, а перша - не застосовуватиметься.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті