У РФ заявили про черговий теракт, який готував "неонацист" із "Правого сектору"

У місті Черкеську (РФ) затримано місцевого жителя, який нібито готував теракт під патронажем "Правого сектора", - повідомляють російські ЗМІ з посиланням на ФСБ РФ.

"У місті Черкеську виявлено та затримано місцевого жителя. Громадянин Росії 1992 року народження, прихильник неонацистської ідеології, який виношував наміри щодо терористичних акцій щодо співробітників республіканських правоохоронних органів та військовослужбовців під патронажем організації "Правий сектор", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, росіянин нібито планував організувати вибухи у прокуратурі та військкоматі та виїхати в Україну.

"Слідчі знайшли у нього дві бомби по 3 кг у тротиловому еквіваленті, затриманий дає свідчення", - зазначають у ФСБ.

Крім того, "у використовуваних ним засобах зв'язку знайдено листування з активними учасниками організації "Правий сектор", "що викриває його злочинні наміри, та символіка екстремістської організації".

Раніше в РФ заявили про запобігання теракту в Липецьку, який нібито готували диверсанти "Правого сектору".

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті