У РФ муніципальні депутати вже 18 округів підписали петицію з вимогою відставки путіна

Муніципальні депутати з 18 округів Москви, Санкт-Петербурга та Колпіна підписали петицію з вимогою відставки президента РФ путіна. Про це повідомляє Радіо Свобода.

У заяві йдеться, що дії путіна завдають шкоди майбутньому росії та її громадянам. На момент написання повідомлення петицію підписали щонайменше 20 муніципальних депутатів.

У повідомленні нагадується, що 7 вересня депутати муніципального освіти Смольнінське в Петербурзі опублікували прохання до Держдуми РФ звинуватити путіна в державній зраді і вимагати зняття його з посади. Петербурзькі депутати вважають, що рішення глави держави про початок вторгнення російської армії на територію України завдає шкоди безпеці країни та її громадян. 9 вересня депутати, які підписали звернення, були викликані в поліцію, на них складено протоколи за статтею про "дискредитацію російської армії".

9 вересня на офіційному сайті московського муніципального округу Ломоносовський з'явилося звернення до путіна з вимогою піти у відставку. Депутати заявили, що для благополуччя країни необхідна змінність влади, і зазначають, що після другого терміну президента "все пішло навперейми".

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті