У ОП відреагували на слова Лаврова про "зміну київського режиму"

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви глави МЗС росії Сергія Лаврова про повалення "київського режиму". Про це він написав у Телеграмі 24 липня.

Михайло Подоляк назвав "шизофренічними" заяви росії про прагнення до переговорів і водночас мета - "позбутися антинародного київського режиму".

"Так ось, "режими" – це щось у російських в'язницях, а в Україні є законно обрана влада, яка перемогла на чесних, конкурентних, демократичних виборах. Стільки незнайомих для російської еліти слів в одному реченні, чи не так? Вирішуючи скинути" антиісторичні режими", важливо самому випадково не опинитися на безумовному сміттєзвалищі історії", - заявив Подоляк.

Як повідомлялося раніше, британська розвідка спростувала заяви Лаврова про "розширення географії" російської війни в Україні.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті