В окупованому Мелітополі рашисти застосовують тортури до українських громадян і крадуть зерно – ГУР

У тимчасово окупованому Мелітополі російські військові застосовують тортури до затриманих громадян. Про це повідомляє Головне управлянн розвідки (ГУР) Міноборони України у своєму Телеграм-каналі.

Згідно з повідомленням, в окупованому місті в будівлі, де розміщувався структурний підрозділ Державної служби охорони, утримують українських громадян.

"Є свідчення, що до затриманих застосовуються тортури", – йдеться в повідомленні ГУР.

Крім того, рашисти в районі елеватора поставили вантажний потяг, у складі якого – 8 вантажних критих вагонів з написом "агро-фрегат". 

"Вагони завантажуються зерновими культурами, – сказано в повідомленні. – В подальшому їх планують незаконно вивезти на територію РФ".

Раніше повідомлялось, що окупанти намагаються відновити аеродром в Мелітополі за допомогою місцевого заводу з виробництва бетону.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті