В окупованій Горлівці снаряд розірвався біля аміачного цеху хімзаводу "Стирол"

В окупованій Горлівці повідомляють про обстріл двічі на добу хімзаводу «Стирол». Про це пише 6 грудня колаборант Іван Приходько, що називає себе "головою адміністрації" міста.

«За уточненою інформацією, на території ГУП „Стирол“ (Калининський район Горлівки) ворожий снаряд розірвався в районі об'єднаного аміачного цеху, пошкоджено регенератор розчину, апарат повітряного охолодження», - повідомив він, звинувативши ЗСУ.

За його інформацією, під час першого обстрілу було пошкоджено парокотельний цех та встановлення ультра- та нанофільтрації.

Також повідомляється, що в місті виявлено руйнування будівлі підприємства ТОВ «Дикон» у селищі Ртутний та пошкодження в житлових будинках за трьома адресами селища Гурти.

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті